Čubrilović: Policija dala nemjerljiv doprinos očuvanju bezbjednosti

  • 03.04.2021. 14:46

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je 4. april - Dan Policije Republike Srpske, te istakao da je u proteklih 29 godina postojanja Policija Srpske dala nemjerljiv doprinos u očuvanju bezbjednosti i zaštiti ustavnog poretka Republike Srpske, štiteći imovinu i prava svih konstitutivnih naroda i građana.

Čubrilović je Dan Policije Republike Srpske čestitao u ime Narodne skupštine Srpske i svoje ime, ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću, te svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

"Narodna skupština Republike Srpske nastaviće i dalje da donosi pravedne i provodive zakone, koji će omogućiti efikasno djelovanje savremene i jake policije, s ciljem da ostanete najjači stub u sistemu bezbjednosti građana, vladavine prava i sprovođenja zakona u Republici Srpskoj", navodi se u čestitki.

Čubrilović je pripadnicima MUP-a Republike Srpske poželio uspješan budući rad, u skladu sa zakonom i pravilima službe, saopšteno je iz Odsjeka za odnose sa javnošću parlamenta Srpske. 

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program