Gradonačelnik Prijedora

Đaković: Nema zaraženih radnika bolnice

  • 16.04.2020. 17:26

Komandant Gradskog štaba za vanredne situacije u Prijedoru Milenko Đaković saopštio je da među radnicima bolnice "Doktor Mladen Stojanović" u tom gradu nema lica zaraženih virusom korona, da među njima nema lica koja imaju simptome zaraze i da nijedan radnik ove zdravstvene ustanove nije hospitalizovan zbog sumnje na zarazu.

Đaković je ranije danas nakon sjednice Štaba za vanredne situacije rekao da su u izolatorijumu prijedorske bolnice hospitalizovana dva pacijenta, od kojih je jedan pozitivan na virus korona, a da je drugi pacijent pod sumnjom, da se za njega čekaju rezultati testa i da je riječ o zdravstvenom radniku prijedorske bolnice.

"Nije u pitanju zdravstveni radnik prijedorske bolnice nego je u pitanju pacijent kojeg je zdravstveni radnik prijedorske bolnice uputio u izolaciju sumnjajući na moguću zarazu", navedeno je u novom saopštenju.

Đaković je uputio izvinjenje javnosti zbog pogrešno objavljene informacije.

"Posebno se izvinjavam svim zdravstvenim radnicima u Prijedoru, svim zaposlenima u bolnici i njihovim porodicama za neugodnosti, straha i uznemirenosti koji su izazvani ovom nepreciznom objavom", dodaje se u saopštenju.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program