Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik: Ruska gazeta svjedok i horničar svih važnijih događaja

  • 11.11.2020. 09:54

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas glavnom uredniku Ruske gazete Vladislavu Froninu i svim zaposlenima 30. rođendan ovog, jednog od vodećih ruskih dnevnih listova.

"Ruska gazeta je u proteklih 30 godina bila neizbježni svjedok i hroničar svih događaja u Rusiji i svijetu. Ovaj vodeći ruski dnevni list uvijek je krasila i krasi odgovorna i profesionalna novinarska riječ i objektivno izvještavanje javnosti", istakao je Dodik.

On je naglasio da je ovaj ruski dnevnik poseban doprinos dao objektivnim izvještavanjem dopisnika Ruske gazete iz Republike Srpske i BiH, jer su bili objektivni i vjerni istini, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Želim Vam da nastavite na Vašem putu istinitog izvještavanja javnosti i da napredujete i zadržite svoj profesionalni nivo. Posebno sam Vam zahvalan što ste Vašim izvještavanjem doprinijeli još bliskijim odnosima dva bratska naroda srpskog i ruskog", naveo je Dodik u čestitki.

Dnevni list Ruska gazeta, koji je zvanični list Vlade Ruske Federacije i čiji je dnevni tiraž više od 200.000 primjeraka, danas obilježava tri decenije postojanja.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.