Okružno javno tužilaštvo

Dragičevićev advokat kontaktirao tužioce

  • 03.01.2019. 15:04

Advokat Davora Dragičevića, telefonskim putem kontaktirao je glavnog okružnog javnog tužioca i dežurnog tužioca u Banjaluci, te uz primjenu advokatske tajne tražio kratku konsultaciju o uslovima predaje njegovog branjenika, rečeno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, čime su i potvrdili pisanje ATV-a.

Iz ovog tužilaštva za N1 su naglasili da zvaničnih i pismenih prijedloga u vezi sa navedenim nisu primili. 

Iz ove institucije su naveli da provode istragu protiv NN izvršilaca zbog počinjenog krivičnog djela ubistvo iz člana 124 stav 1 Krivičnog zakona na štetu Davida Dragičevića iz Banjaluke. 

U pomenutom krivičnom predmetu, navode iz tužilaštva, do sada su preduzete brojne istražne radnje, o čemu je javnost u više navrata obavještavana, te da radi zaštite ciljeva istrage ne mogu saopštiti detalje iz navedenog krivičnog spisa. 
 

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program