Duško Pantović novi predsjednik Područne privredne komore Trebinje

  • 19.02.2021. 17:51

Trebinjski privrednik Duško Pantović izabran je danas za predsjednika Područne privredne komore Trebinje na konstitutivnoj sjednici Skupštine ove komore.

Pantović, kojeg su na ovu poziciju jednoglasno izabrali predstavnici kompanija sa područja cijele istočne Hercegovine, zahvalio je kolegama na ukazanom povjerenju.

"Kao neko ko vodi više privatnih firmi različitih grana privrede, smatram da vrlo dobro poznajem probleme privrednog sektora, te spremno prihvatam ovu funkciju koja me obavezuje da idemo naprijed u poboljšanje privrednog ambijenta naše regije", rekao je Pantović.

Za predsjednika Skupštine ove komore izabran je Kosta Ćeranić iz Trebinja, dok je potpredsjednik Spomenko Stojanović iz Foče.

Skupština je danas u usvojila izvještaj o aktivnostima Područne privredne komore Trebinje za prošlu godinu, te finasijski izvještaj.

Usvojeni su i program rada i Finasijski plan Područne privredne komore Trebinje za tekuću godinu. 

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.