Milenko Krajišnik

Fiskalni savjet objavio zakonske funkcije i zadatke

  • 05.03.2019. 11:19

Fiskalni savjet Republike Srpske obavio je funkcije i zadatke koje su mu zakonom stavljene u odgovornost i nadležnost u periodu od 11. avgusta do 31. decembra 2017. godine, rekao je predsjednik ovog savjeta Milenko Krajišnik.

On je, obrazlažući u Narodnoj skupštini Republike Srpske izvještaj o radu Fiskalnog savjeta Republike Srpske, naveo je da su se najznačajnije aktivnosti odnosile na davanje mišljenja na dugoročni plan za izmirenje prenesenih obaveza iz prethodnih perioda koje su podnosile jedinice lokalne samouprave, Fond zdravstvenog osiguranja i Javni fond za dječiju zaštitu. 

Krajišnik je napomenuo da je Fiskalni savjet analizirao i dao mišljenje na Prijedlog programa ekonomskih reformi Republike Srpske za period 2018-2020. godine i Prijedlog budžeta Republike Srpske za prošlu godinu. 

On kaže da je Fiskalni savjet Republike Srpske u prošloj godini obavio sve planirane zadatke i aktivnosti. 

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.