Spomenka Stevanović

Gradski odbor DNS-a Zvornik istupio iz stranke

  • 07.12.2018. 17:51

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza Zvornik jednoglasno je odlučio da kolektivno istupi iz stranke, rekla je večeras šef Nezavisnog demokratskog kluba u Narodnoj skupštini Republike Srpske Spomenka Stevanović.

Stevanovićeva je rekla novinarima da su i Aktiv mladih DNS-a i Gradski odbor Žena DNS-a Zvornik jednoglasno istupili iz DNS-a. 

Ona je, nakon sjednice zvorničkog Gradskog odbora DNS-a, navela da je i svih šest odbornika DNS-a, koliko ih ima u Skupštini grada Zvornika, istupilo iz DNS-a, te da će u narednom periodu djelovati kao nezavisni odbornici. 

Stevanovićeva je naglasila da je Gradski odbor DNS-a Zvornik donio odluku o podršci Nezavisnom demokratskom klubu i inicijativi za formiranje nove stranke. 

"Sve odluke su iznuđene i došle su kao odgovor na mnoge pogrešne poteze rukovodstva DNS-a unazad godinu-dvije, koje su kulminrale isključenjem iz stranke Nedeljka Čubrilovića, Spomenka Stevanovića, Milana Dakića i mene", rekla je Stevanovićeva. 

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program