Načelnik opštine Srebrenica

Grujičić: Vlada Srpske je uvijek prisutna u Srebrenici

  • 16.02.2021. 14:55

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić izrazio je zahvalnost predsjedniku Vlade Republike Srpske Radovanu Viškoviću na današnjoj posjeti i Vladi Reublike Srpske koja nije u Srebrenici samo pred izbore, već je tu svaki dan, svaki mjesec i svake godine kroz raznorazna ulaganja, pomoći i podršku ne samo indirektno već i direktno.

Grujičić je nakon posjete Viškovića rekao da je Vlada Republike Srpske ogromnu pažnju posvetila Srebrenici i to je danas pokazao i premijer koji je obavio razgovar i sa privrednicima koji imaju dobru komunikaciju i sa lokalnom upravom i sa Vladom Srpske.

On je naglasio da su tokom sastanka razgovarali o proširenju svih tih kapaciteta i zapošljavanju novih radnika, jer je Srebrenica u ovoj pandemiji jedna od rijetkih opština koja je primala, a ne otpuštala radnike.

Grujičić je na tome zahvalio privrednicima, ali i Vladi Republike Srpske koja je imala sluha da podrži tamo gdje je zaista podrška opravdana.

- Mi ćemo opravdati sve ono što Vlada Republike Srpske bude usmjerila prema Srebrenici, a danas je predsjednik Vlade preuzeo PDV od granta Saudijske Arabije. Vlada Republike Srpske će to finansirati i to je ogromna finansijska podrška opštini Srebrenica od preko 250.000 KM - istakao je on.

Grujičić je rekao da su razgovarali i o nekim proizvodnim kapacitetima koji još nisu stavljeni u funkciju, ali će biti uz pomoć i podršku lokalne zajednice, Vlade Republike Srpske i samih privrednika koji žele da otvore nove proizvodne kapacitete.

On je zahvalio premijeru i kompletnoj Vladi Srpske i svima onima koji su se uključili u priču oko Srebrenice u smislu podrške i njenog ekonomskog razvoja.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.