Cvijanovićeva čestitala 8. mart

Institucije će nastaviti da doprinose unapređenju prava žena 

  • 07.03.2019. 16:47

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je danas ženama 8. mart - Međunarodni dan žena, istakavši da će institucije Srpske nastaviti, kreiranjem politika i mjera, da doprinose unapređenju prava i položaja žena.

Cvijanovićeva je naglasila da učešće žena u političkom i javnom odlučivanju potvrđuje da je Srpska zrelo demokratsko društvo, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske. 

"Upućujem vam najsrdačnije čestitke povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena, a vama i vašim porodicama želim puno zdravlja, sreće i uspjeha. Obilježavanje 8. marta prilika je da se podsjetimo na dug put koji su žene prošle kako bi im se priznala osnovna ljudska prava i još jednom ukažemo na potrebu daljeg unapređenja položaja žena", navodi se u čestitki. 

Cvijanovićeva je istakla da će institucije Republike Srpske nastaviti i u budućem periodu, kreiranjem politika i mjera, da doprinose unapređenju prava i položaja žena u društvu i njihovom snažnijem uključivanju u javni, profesionalni i politički život. 

Širom svijeta sutra se obilježava 8. mart - Međunarodni dan žena.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.