Isplivavaju detalji organizacije sinoćnjeg protesta

Istaknuti članovi grupe "Pravda za Davida" za sve krive Draška Stanivukovića iz PDP-a!

  • 31.12.2018. 07:53

''Neko kome mrtvo dijete kao ni goloruki narod  na trgu ne znači apsolutno ništa sem promocije''; ''Taj neko je moralna nakaza, avet bez obraza i časti, koji je spreman da sve žrtvuje za''rad svog interesa!''; ''Ispred RTRS-a nije bilo policije i da je Davor učinio samo korak kroz otvorena vrata, bio bi osuđen na 15 godina zatvora zbog pokušaja državnog udara.''; ''To je zamka koja mu je bila pripremljena pod pritiscima da je već previše rokova dao i da je vrijeme da nešto konkretno učini.''; ''Razgovarao sam jutros sa Draškom, potvrdio mi je njegovu ideju upada u RTRS, a na pitanje šta dalje nije imao odgovor. Odgovor znaju njegovi šefovi, koji su Davora planirali osuditi na 15 godina a Draška predstaviti kao narodnog heroja.''

Šokantne detalje organizacije sinoćnjih događaja u Banjaluci noćas je na svom Fejsbuk profilu iznio jedan od najaktivnijih članova grupe Pravda za Davida. 

Dva njegova kompletna statusa koja potvrđuju da iza sinoćnjeg haosa stoji, između ostalih, i Draško Stanivuković, narodni poslanik PDPa, pročitajte u nastavku teksta. 

Na sve to, očekivano, uslijedilo je na ne stotine komentara....

Na Instagram profilu Draška Stanivukovića objavljivani su snimci u vrijeme i poslije protesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❌ Još jedno HAPŠЕNjЕ!!! ➡️ Kafić nam služi kao BUNKЕR!!! Ljudi UKLjUČIMO SЕ i ZAŠTITIMO JЕDNI DRUGЕ!!!

A post shared by Draško Stanivuković (@draskostanivukovic) on Dec 30, 2018 at 3:06pm PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opet počeli da HAPSЕ! PODMUKLO! Zbijamo redove, pa nastavljamo našu borbu!

A post shared by Draško Stanivuković (@draskostanivukovic) on Dec 30, 2018 at 2:26pm PST

 

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.