Nenad Stevandić

Izuzetno značajna strategija nacionalne bezbjednosti Srbije

  • 25.12.2019. 14:06

Predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić smatra da je za zaštitu srpskih nacionalnih interesa izuzetno značajno što je Srbija utvrdila Prijedlog strategije nacionalne bezbjednosti.

"Srbija i Republika Srpska konstantno unapređuju odnose, što je vidljivo i iz realizacije značajnih projekata. Potpuno je normalno da jedan narod ima usaglašenu nacionalnu politiku", rekao je Stevandić Srni.

On je istakao da je izuzetno značajna i saradnja Srpske i Srbije u oblasti kulture koja ne poznaje granice, zajednička je i velika.

"To je ono što nas drži zajedno i na taj način pripadamo velikim svjetskim narodima", dodao je Stevandić.

Prijedlogom strategije nacionalne bezbjednosti Srbije utvrđena je obaveza očuvanja i zaštite srpskog naroda gdje god da živi, a očuvanje Republike Srpske postavljeno kao prioritet spoljne politike.
 

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program