Stanivuković ulazi u NSRS

Koliko traju obećanja PDP-ovih poslanika?!

  • 16.11.2018. 16:46

Draško Stanivuković, novoizabrani poslanik PDP-a, prihvatio je mandat narodnog poslanika, iako se na Trgu Krajine, tokom okupljanja grupe "Pravda za Davida" javno odrekao mandata dok se ne riješi slučaj stradanja Davida Dragičevića, saznaje RTRS.

Prema saznanjima RTRS-a, Stanivuković je prije nekoliko dana i zvanično obavijestio Skupštinu grada Banjaluka da se odriče odborničkog mandata jer je, kako je naveo, dobio mandat poslanika u Narodnoj skupštini Srpske.

Stanivuković se, podsjetimo, 13. oktobra, tokom protesta na Trgu Krajine, javno odrekao poslaničkog mandata, zajedno sa predsjednikom PDP-a Branislavom Borenovićem i novoizabranim poslanikom Jelenom Trivić.

Međutim, već nekoliko dana nakon ovog skupa, Stanivuković je ustvrdio da je "odricanje od mandata najgluplja moguća stvar" i da "to nigdje nije ni spomenuo".

Ranije je i Jelena Trivić na Trgu Krajine izjavljivala da iako je osvojila poslanički mandat, neće ući u Parlament Srpske. Slično je govorio i Branislav Borenović.

Međutim, kako se približava Konstitutivna sjednica Parlamenta Srpske, stavovi se izgleda mijenjaju.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Serija: Od jutra do sutra (12+)