Portparol SNSD-a

Kovačević: SzP očekuje da Dodik rješava ono što je njihov posao

  • 01.07.2018. 14:03

SNSD poziva Igora Crnatka, Mladena Ivanića i ostale predstavnike Saveza za promjene (SzP), koji su trenutno članovi većine u zajedničkim organima BiH, da urade sve da pukovnik Dane Lukajić, koji je uhapšen u Hrvatskoj, bude što prije na slobodi i da prestanu da čekaju da apsolutno svaki problem u Srpskoj, pogotovo ono što je njihov posao, riješi Milorad Dodik, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

"Šokirani smo činjenicom da Crnadak i predstavnici Saveza za promjene politizuju apsolutno svaki slučaj u kojem su ugrožena prava građana Srpske", rekao je Kovačević Srni komentarišući izjavu Crnatka u kojoj je pozvao predsjednika Srpske Milorada Dodika da se "najdirektnije uključi i iskoristi svoje bliske veze sa hrvatskim političarima kako bi pomogli Lukajiću". 

Kovačević je ocijenio da predstavnici SzP-a politizuju svako ugrožavanje prava građana Srpske, umjesto da barem jednom urade ono što je njihov posao. 

On je naglasio da će SNSD nastaviti predano da radi na rješavanju svih problema građana Republike Srpske, ali očekuje da SzP prestane da smeta u rješavanju tih problema. 

"Šokirani smo i činjenicom da se Crnadak hvali kako je dao nalog da se provjeri gdje je pukovnik Lukajić uopšte smješten. U svakom normalnom društvu to bi trebalo da bude nešto što ambasada i institucije rade po službenoj dužnosti, a ne da čekaju nalog Crnatka ili bilo koga drugog", istakao je Kovačević.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)