Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske

Lukač: Vječna zahvalnost poginulim pripadnicima MUP-a

  • 04.04.2021. 12:26

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je danas da su svi u Republici Srpskoj vječno zahvalni poginulim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/, njih 782 koji su dali živote za odbranu Srpske.

Lukač je istakao da je izuzetno važno da se danas sjetimo svih 782 pripadnika MUP-a Republike Srpske koji su dali živote za odbranu Srpske.

"Na tome smo im vječno zahvalni!", rekao je Lukač novinarima u Banjaluci.

Lukač je rekao da je danas obilježen 4. april - Dan policije Republike Srpske na skroman način, služenjem parastosa i polaganjem vijenaca, s obzirom na pandemiju virusa korona, za razliku od prethodnih godina kada je to rađeno na svečan način, sa mnogo zvanica.

"Nadam se će u budućim godinama pripadnici MUP-a Republike Srpske nastaviti da obilježavaju ovaj dan onako kako smo i navikli", rekao je Lukač.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviodžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?