Teslić

Miličević: Funkcioneri trebaju biti podvrgnuti psihološkom testiranju

  • 30.05.2019. 11:43

Ubuduće politički funkcioneri trebaju biti podvrgnuti psihološkom testiranju prije nego se izaberu na neke od politickih funkcija, rekao je novinarima Milan Miličević, načelnik opštine Teslić na samom početku zasjedanja lokalnog parlamenta u Teslicu.

"Ja cu učiniti sve sto je u mojoj moći, a u skladu za zakonskom regulativom kroz izmjene Izbornog zakona, da ubuduće kad se biraju politicki funkcioneri, odbornici u lokalnim parlamentima, pogotovo viši politički zvaničnici, da se uvede psihološko testiranje", kaže Miličević.    

On je rekao da političku scenu Republike Srpske i BIH dijelom čine i "psihopate".    

"Jedan ogroman broj psihopata koji prođu u odborničke i poslaničke klupe i visoke politicke pozicije koji cine političku scenu Republike Srpske i BiH, pogotovo ovaj lokalni teslićki parlament, jedna velika skupina psihopata", kaze Milicevic.

On je pojasnio da bi se toj ideji treba pridružiti "sav normalan svijet".

Miličević kaže da sve to govori zbog konteksta svega onoga što je navedeno u Zapisniku na vanrednoj sjednici SO Teslic povodom bezbjednosne situacije.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.