Ministarstvo finansija nije prihvatilo ponudu za prodaju trezorskih zapisa

  • 06.04.2021. 16:47

Ministarstvo finansija Republike Srpske na današnjoj aukciji trezorskih zapisa nije prihvatilo ponude investitora zbog visoke cijene ovih hartija od vrijednosti.

Iako su ponude dostigle iznos od 25,8 miliona KM, Ministarstvo finansija Republike Srpske je, procijenivši stanje na aukciji, odlučilo da ih ne prihvati.

Ministarstvo finansija je saopštilo da će nastaviti da izvršava obezbjeđenje sredstava neophodnih za nesmetano funkcionisanje Budžeta planiranih u Indikativnom kalendaru izdavanja hartija od vrijednosti, u skladu sa Odlukom o kratkoročnim zaduživanjem, te Strategijom zaduživanja, a na osnovu Zakona o zaduživanju, dugu i garancijama Republike Srpske.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.