Bijeljina

Mitrović i Mihajlovićeva u posjeti gradilištu mosta preko Save

  • 28.09.2020. 11:14

Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović posjetili su danas gradilište mosta preko rijeke Save na dionici auto-puta Sremska Rača-Kuzmin, koja je dio budućeg auto-puta prema Bijeljini.

Most preko Save je najzahtjevniji dio dionice auto-puta koju gradi Srbija.

Ukupna dužina mosta je 1,3 kilometra, od čega je čelična konstrukcija duga 330 metara, a prilazne betonske konstrukcije su 530 i 450 metara.

Radove finansira Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije.

Dužina dionice auto-puta Kuzmin-Sremska Rača do granice sa BiH je 18 kilometara, a vrijednost izgradnje te dionice zajedno sa mostom je 220 miliona evra.

U posjeti gradilištu su i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović, turski ambasador u Srbiji Tanžu Bilgič, te predstavnik turske kompanije "Tašjapi". 

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program