Centrum Retail Park

Najsavremeniji prodajni centar u regionu uskoro u Gradišci

  • 26.05.2020. 09:17

U Gradišci se otvara najsavremeniji prodajni centar u regionu. Centrum Retail Park na 18.000 m2 predstaviće do sad neviđenu ponudu svjetskih marki sa aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće. Sem ponude sportske i modne odjeće, drogerijskih i tehničkih roba, velikog Pet i Vrtnog centra, ponudu će činiti i sve za gradnju, opremanje i uređenje doma čiji je Centrum sinonim u proteklih 20 godina.

Pored poznatih svjetskih brendova koji dolaze u Gradišku, u žiži interesovanja je i dodatni sadržaj koji će Centrum retail park omogućiti.

U okviru kompleksa nalaziće se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, gdje je planirano organizovanje rekreacijskih, edukativnih I kulturnih manifestacija za djecu i odrasle. Kafići i restoran sa raznovrsnom gastronomskom ponudom svojom uslugom pružiće osvježenje i predah od zabave i šopinga. Ideja je da se pored dnevne, sedmične i vikend kupovine, kupcima omogući da kvalitetno provedu cijeli dan sa svojom porodicom. Centrumov Retail Park jedini je prodajni centar ove vrste u Republici Srpskoj, odnosno Bosni i Hercegovini, povezan sa autoputem Beograd-Zagreb, te od Zagreba do Slavonskog Broda ne postoji slično mjesto koje je objedinilo šaroliku asortimansku ponudu sa zabavnim sadržajem.

“Otvaranje novih radnih mjesta i prilika za zaposlenje velikog broja građana, umanjiće odliv naših ljudi u inostranstvo u potrazi za zaposlenjem. U periodu kada treba uložiti napor u oporavak od situacije izazvane pandemijom, ovaj projekat će se pokazati izuzetno društveno korisnim. Ništa manje bitan nije i sadržaj koji će ovaj centar ponuditi građanima. Od mogućnosti kupovine svega potrebnog za jedno domaćinstvo i porodicu, do zabavnog sadržaja koji ovaj park nudi, kao i doprinosa uređenju saobraćajnog prilaza gradu, Gradiška se od jednog grada razvija u centar dešavanja ove regije” napominje Zoran Adžić, gradonačelnik  Gradiške.

Retail park nalaziće se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa EU, izgradnja će otpočeti ove godine a u funkciji će biti u drugoj polovini 2021.e godine.

Više o budućem Centrum retail Park-u možete pogledati ovdje.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program