Izvršni odbor Glavnog odbora SP

Neosnovani zahtjevi za smjenu Đokića

  • 23.01.2020. 21:42

Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije /SP/ saopštio je večeras da ne podržava samoinicijativno djelovanje grupe narodnih poslanika ove partije i da odbacuje kao neosnovane njihove zahtjeve za smjenu lidera SP-a Petra Đokića.

Izvršni odbor Glavnog odbora SP-a na današnjoj sjednici zauzeo je stav da daje punu podršku Đokiću, navodi se u saopštenju.

"Najviši organi SP-a će u narednom periodu donijeti određene odluke u skladu sa statutom partije povodom ove samoinicijative grupe poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske", dodaje se u saopštenju.

Šef kluba poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Maksim Skoko izjavio je večeras da je na sjednici poslaničkog kluba donesena odluka da od predsjednika Vlade Srpske Radovana Viškovića bude zatražena smjena ministra energetike i rudarstva Petra Đokića, koji je i lider SP-a.

Skoko je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je danas prekinuta sjednica Izvršnog odbora SP-a nakon što su narodni poslanici iz te stranke izrazili nezadovoljstvo Đokićevim radom na poziciji ministra energetike i rudarstva.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviodžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?