Predsjednik DNS-a

Nešić za ATV: Radović me nije obavijestio, želim mu svu sreću

  • 19.02.2020. 11:32

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić rekao je za ATV da ga Milan Radović nije obavijestio o odluci da napusti DNS i da u budućnosti u Narodnoj skupštini Republike Srpske nastupa kao nezavisni kandidat.

"Zatečen sam ovom odlukom. Niti me je obavijestio niti mi se javio, ali mu želim svaku sreću. Očigledno je da se nije snašao u novonastaloj situaciji, kako u Republici Srpskoj tako i u DNS-u. Podsjetiću vas, da kad se odlučuje o sudbini Republike Srpske, gospodin Radović nije bio na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske. To govori dovoljno o njegovoj ozbiljnosti i kao političara i kao čovjeka i kao Srbina iz Republike Srpske", rekao je Nenad Nešić, v.d. predsjednika DNS-a.

Podsjećamo, Milan Radović, v.d. zamjenika predsjednika DNS-a podnio je ostavku na tu funkciju.

"Iz ličnih i moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na sve funkcije u DNS-u", napisao je Radović u tekstu ostavke navodeći da istovremeno istupa iz članstva DNS-a te da će u Narodnoj skupštini Republike Srpske nastaviti raditi kao nezavisni poslanik.

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.