Prijedor

Nova skupštinska većina u Prijedoru zatražila ostavku gradonačelnika

  • 20.09.2019. 12:52

Nova skupštinska većina grada Prijedora zatražila je danas od gradonačelnika Milenka Đakovića (DNS) da podnese ostavku.

Ostavku traže odbornici i vanparlamentarni partneri, odnosno Gradski odbori SNSD-a, SDS-a, PDP-a, DEMOS-a, Demokratske fronte, SP-a, NDP-a, Ujedinjene Srpske i Samostalni klub odbornika.

Predsjednik GO SNSD-a, Sasa Bursać, na današnjoj konferenciji za novinare, osudio je gradonačelnikovo napuštanje prethodne sjednice lokalnog parlamenta zajedno sa odbornicima DNS-a. Ističe, to je bio neprimjeren čin i da treba da podnese ostavku.

Bursać kaže da je ovo prvi potez, ali i opoziv gradonačelnika je opcija.

Na prethodnom presu, gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da nema nijednog razloga da bi on podnio ostavku, a što se tiče eventualnog opoziva i izjašnjavanja građana na referendumu da je na to uvijek spreman.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (12+) (R)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.