Objavljena preliminarna rang-lista stipendista Fonda "Dr Milan Jelić"

  • 03.02.2021. 14:18

Na konkurs Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, Fonda "Dr Milan Jelić" za dodjelu stipendija redovnim studentima drugog i trećeg ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj, BiH i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu za akademsku 2019/2020. godinu, pristigla je 41 prijava za oba ciklusa studija, od čega je 19 prijava zadovoljilo uslove propisane konkursom.

Studentima drugog ciklusa studija, od ukupno 17 prijava, biće dodijeljene tri godišnje stipendije u iznosu od po 5.000 KM, dok će studentima trećeg ciklusa studija biti dodijeljeno šest godišnjih stipendija, od ukupno 24 prijave studenata trećeg ciklusa studija, u iznosu od po 10.000 KM za tekuću akademsku godinu.

Preliminarnu rang-listu studenata drugog ciklusa studija možete pogledati ovdje, a studenata trećeg ciklusa ovdje.

Svi studenti koji su konkurisali za dodjelu stipendije imaju pravo prigovora Komisiji na preliminarnu rang-listu. Prigovori se mogu podnijeti putem mejla Fonda fondmilanjelic@mnrvoid.vladars.net

Pregled bodovanih rezultata studenata drugog ciklusa studija u nauci, umjetnosti i inovatorstvu možete pogledati ovdje, a studenata trećeg ciklusa ovdje.

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina