Darko Babalj

Odazvaćemo se pozivu SNSD-a za sastanak, ali ne pozivu za vlast

  • 25.03.2019. 11:24

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo Darko Babalj izjavio je danas da će se ova stranka odazvati pozivu SNSD-a za sutrašnji sastanak u Banjaluci, "ali ne pozivu za vlast nego razgovorima i dogovorima da se pokuša naći zajednički imenitelj interesa Republike Srpske".

Babalj je izjavio na konferenciji za medije Opštinskog odbora SDS-a Istočna Ilidža da SDS-ovo odazivanje na poziv ne znači da će SDS biti u vlasti. 

"Sve ono što je dobro za Republiku Srpsku SDS će podržati. Sve ono što bude protiv Republike Srpske, bez obzira na druge političke partije, bićemo protiv", istakao je Babalj, koji je i poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske. 

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je Srni da će u Banjaluci sutra biti održani sastanci rukovodstva SNSD-a sa delegacijama SDS-a i PDP-a na kojima će biti razgovarano o učešću ove dvije partije u vlasti na nivou BiH. 
 

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.