Perica Bundalo

PDP će podržati sva dobra rješenja i prijedloge

  • 17.12.2018. 14:51

Narodni poslanik PDP-a u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, Perica Bundalo na pres konferenciji nakon ekspozea mandatara Radovana Viškovića, rekao je da će Klub poslanika PDP-a podržati sva dobra rješenja i prijedloge, ali da će i kritikovati loša rješenja.

"Budućem predsjedniku Vlade treba odati priznanje za hrabrost koju je iskazao prihvatanjem funkcije zbog teškog vremena. Sastav Vlade je kompromis svega i svačega. To je Vlada kontinuiteta, neki od ministara bi možda i zaslužili naše povjerenje iz prethodnog Kabineta da se ne glasa u paketu. O novim ne mogu da govorim", rekao je Bundalo.

Poslanik SDS-a u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, Miladin Stanić rekao je da je program Vlade spisak lijepih želja mandatara.

"U neskladu je sa Budžetom jer nema dovoljno sredstava za sve planirano. Mandatar je ispravno targetirao neke ciljeve i grupe koje treba ostvariti. To je Vlada kontinuiteta zbog toga što je veliki broj starih ministara", rekao je Stanić.

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.