Denis Šulić

PDP zloupotrebljava tragediju zarad prikupljanja političkih poena

  • 31.12.2018. 13:22

Predsjednik Mladih SNSD-a Denis Šulić rekao je da, razumijevajući svačiju bol i pravo svakoga da se bori za svoja prava, ne može a da ne osudi kada neko pod maskom borbe za svoja ugrožava prava, bezbjednost i život drugih, a posebno kada to radi u svrhu političke promocije.

"Sinoć sam bio na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske i mogao da budem svjedok situacije u kojoj manjina ugrožava volju većine, a znamo kako se to naziva u demokratskim društvima", izjavio je Šulić Srni. 

On je naglasio da ga je posebno pogodilo ono što pogađa i javnost cijele Republike Srpske, a to je da "vidimo kako političke stranke, u ovom konkretnom slučaju PDP i njihovi funkcioneri, predvođeni narodnim poslanicima Jelenom Trivić i Draškom Stanivukovićem, zloupotrebljavaju jednu tragediju da bi se promovisali, prikupljali političke poene i bili u fokusu javnosti". 

"Kao neko ko je mlad i ko je aktivan učesnik u politici želim da se ogradim od svih mladih i svih učesnika u političkom životu koji na kostima mrtvih žele da izgrade svoje političke karijere i pozicije. Znam da će narod Republike Srpske prepoznati i ovu pojavu i kazniti je, ali taj isti narod nije zaslužio da mu praznike obilježi politika i političke manipulacije", poručio je Šulić.

Tagovi:
  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.