Prva sjednica GO SNSD-a na čelu sa Petrovićem

Petrović najavio posjetu Dodika i Cvijanovićeve Doboju

  • 04.05.2019. 17:51

Predsjednik Povjereništva dobojskog SNSD-a Obren Petrović najavio je danas da će naredne sedmice SNSD u Doboju posjetiti predsjednik partije Milorad Dodik i potpredsjednik Željka Cvijanović.

Petrović je pred početak sjednice povjereništva rekao novinarima da će odbor ove stranke biti najjača politička opcija u Doboju, a drugi po snazi u Republici Srpskoj. 

On je poručio da će Doboj dobiti mnogo više uz pomoć SNSD-a, Vlade, predsjednika Srpske i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH. 

Petrović je istakao i da će uslijediti rad na terenu sa mjesnim odborima, jer je namjera da se ojačaču i tako postižu bolji rezultati. 

Dosadašnji predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Uroš Gostić rekao je da će na današnjem sastanku biti donesene određene smjernice o narednom djelovanju. 

On je pojasnio da je ovo prvi sastanak u novoj formaciji koju čine članovi SNSD-a i dijela drugih stranaka, koji se priključuju, sa ciljem da se stvori jedna baza biračkog tijela da se ne bi razmišljalo da li su u pitanju lokalni ili republički izbori. 

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik raspustio je Gradski odbor SNSD-a u Doboju i za predsjednika povjereništva 18. aprila imenovao Obrena Petrovića.

  • 09:20 Koncert: Braća Teofilović

    '''Koncert: Braća Teofilović

  • 10:00 Vaskršnja liturgija iz Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci

    'Vaskršnja liturgija iz Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci

  • 12:00 Vaskršnja priča

    '''Vaskršnja priča

  • 16:00 Vaskršnja poslanica 2024.

    'Vaskršnja poslanica 2024.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.