SP Banjaluka

Podrška rukovodstvu partije i institucijama Srpske

  • 20.09.2019. 16:03

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka održao je sinoć sjednicu na kojoj su određene dalje aktivnosti u gradu Banjaluka. Banjalučki Socijalisti su zadovoljni rastom ali i jedinstvom i složnim radom u prethodnom periodu, kao i najavljenim projektima za predstojeći period. 

U fokusu djelovanja biće promocija pronatalitetnih politika i podrška institucijama Srpske u borbi za demografsku obnovu.

Na sastanku je istaknuta  i puna podrška koju gradskom odboru i njegovom radu daje predsjednik  SP-a  Petar  Đokić. 

"Održali smo našu redovnu sjednicu na kojoj smo sumirali rezultate rada u prethodnom periodu i najavili nove aktivnosti. Imamo energiju i znanje koje ćemo u predstojećem periodu usmjeriti za podršku institucijama Srpske u borbi za demografsku obnovu. Gradski odbor daje snažnu podršku rukovodstvu SP-a na čelu sa  predsjednikom Petrom Đokićem", istakao je predsjednik Gradskog odbora Banjaluka Goran Selak.

Već u nedjelju 22. septembra, Gradski odbor SP Banjaluka u Hotelu „Jelena“ organizuje predavanje na temu „Demografska obnova Srpske“, a kako je najavljeno, to je tek prva u nizu aktivnosti kojima će fokus biti na promociji podrške rađanju.

  • 10:30 Lovački saveti (R)

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Instagram, život pod filterom, dokumentarni program

    '' 'Instagram, život pod filterom, dokumentarni program

  • 13:10 Еmisija: Dosije (R)

    Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije.