Predsjedava Željka Cvijanović

Sjednica Senata Srpske povodom Dana Republike

  • 08.01.2019. 14:24

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović predsjedava u Banjaluci sjednicom Senata Srpske koja je počela povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike.

Sjednici Senata Republike Srpske prisustvuju i predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković i brojni članovi Senata Srpske. 

Nakon sjednice predviđene su izjave. 

Senat Republike Srpske je savjetodavno tijelo najviših institucija Srpske, a prema Ustavu Srpske ima do 55 članova koje imenuje predsjednik Republike. Za članove Senata imenuju se istaknute ličnosti iz javnog, naučnog i kulturnog života. 

Povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike Srpske, najviši zvaničnici položili su danas vijence kod Spomenika palim borcima Vojske Republike Srpske na groblju "Sveti Pantelija" u Banjaluci, kao i na Trgu palih boraca NOR-a i na Spomen-kosturnici na gradskom groblju.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.