Željka Cvijanović

Srpsku čuva ljubav njenog naroda i snaga institucija

  • 11.01.2019. 13:42

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas da Srpsku čuva ljubav njenog naroda i snaga institucija, te da osnovni zadatak svih treba biti mir i stabilnost.

"Republika Srpska treba da traje vječno i zato naše institucije moramo čuvati, a razvijati i unapređivati Republiku", rekla je Cvijanovićeva u obraćanju u Kasarni "Kozara" u Banjaluci na božićnom prijemu koji organizuje Komanda Šeste pješadijske brigade sa komandama i jedinicama Oružanih snaga BiH. 

Ona je istakla da Srpska poštuje druge, ali traži poštovanje za sebe. 

"Važno je što /Treći pješadijski/ puk baštini tradiciju Vojske Republike Srpske i što zajedno proslavljamo naše praznike. Republike Srpska je u srcima svih koji imamo ogromnu vjeru i ljubav za Republiku", rekla je Cvijanovićeva. 

Ona je ponovila da je Republika Srpska ekonomski i politički stabilna. 

"Za njen napredak svi zajednički moramo predano raditi. Živjela Republika Srpska i svi mi sa njom", rekla je Cvijanovićeva. 

Bivši zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara Boris Jerinić kaže da se radost Božića želi podijeliti sa svima jer je to praznik ljubavi i mira. 

"Velika čast i zadovoljstvo je što obilježavamo Božić sa pripadnicima Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka Oružanih snaga BiH. Hvala vam za dosadašnju saradnju", rekao je Jerinić. 

NJegovo preosveštenstvo episkop bihaćko-petrovački Sergije blagoslovio je božićnu trpezu. 

  • 14:15 Serija: Aviodžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska