UŽIVO NA PORTALU ATV-a

Statusna konferencija povodom žalbi odbrane i tužilaštva u slučaju Mladića

  • 18.02.2019. 06:57

Pred Međunarodnim mehanizmom za krivične tribunale u Hagu danas će biti održana statusna konferencija povodom žalbi odbrane i tužilaštva u slučaju generala Ratka Mladića.

“Statusna konferencija uvek ima istu agendu - da se proveri da li ima nekih nezavršenih poslova kako na strani tužilaštva, tako i na strani odbrane i da li je veće donelo neke odluke, a sledeća tačka je stanje u pritvorskoj jedinici i zdravlje klijenta, pa će to biti tema i sutrašnje rasprave”, rekao je Branko Lukić, branilac generala Ratka Mladića.

On je najavio da će odbrana podnijeti podnesak u vezi sa zdravljem generala Mladića u kojem je iznijeti primjedbe na pretrage i liječenje, koje se sprovodi pod kontrolom pritvorske jedinice. 

Podnesak će biti podnesen nakon današnje statusne konferencije, budući da je vještak odbrane, svjetski priznati stručnjak za nuklearnu medicinu, dobio dodatno vrijeme da pripremi izvještaj.

Konferenciju možete pratiti OVDJE.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.

  • 20:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)