ATV uživo od 11 časova

Svečano otvaranje sjevernog krila i centralnog medicinskog bloka UKC RS

  • 22.09.2018. 08:07

Novoizgrađeno Sjeverno krilo i rekonstruisani centralni medicinski blok Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske danas će biti svečano otvoreni u Banjaluci, čime će sve klinike ove zdravstvene ustanove biti smještene na jednoj lokaciji na Paprikovcu.

Svečana ceremonija otvaranja počeće u 11.00 časova na platou ispred ulaza u centralni medicinski blok, a direktoan prenos možete da pratite na programu ATV-a i na portalu atvbl.com.

Svečanosti će prisustvovati predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Željka Cvijanović, ministar zdravlja i socijalne zaštite Dragan Bogdanić. 

Iz UKC-a je saopšteno da završetak četvorogodišnjeg projekta rekonstrukcije i opremanja centralnog medicinskog bloka i izgradnje Sjevernog krila predstavlja ostvarenje višedecenijskog sna radnika ove ustanove, ali i stanovnika Srpske. 

"Ovim dobijamo savremenu, respektabilnu zdravstvenu ustanovu, nosioca razvoja zdravstva Republike Srpske sa vrhunskim stručnjacima, savremenom medicinskom opremom i najboljim uslovima za naše pacijente", istakli su iz UKC-a. 

Generalni direktor UKC-a Vlado Đajić rekao je ranije da će u centralnom medicinskom bloku ležati pacijenti, da je Južno krilo namijenjeno za poliklinički dio i Kardiohirurgiju, dok će u novoizgrađenom Sjevernom krilu biti smješten Urgentni centar i Patologija. 

 

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

    'Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina