Petar Đokić

Težimo ka stvaranju društva jednakosti

  • 08.02.2019. 21:07

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je večeras u Bijeljini da je napredak Republike Srpske vidljiv u svim segmentima i da će socijalisti nastaviti da se zalažu za napredniju državu i razvijenije društvo.

"Naša borba za ostvarenje tih ideja trajaće i narednih decenija, a ona je vidljiva kroz rad SP-a i naš uticaj na politike, zakone i institucije Srpske", rekao je novinarima Đokić koji je u Bijeljini prisustvovao stranačkoj proslavi. 

On je istakao da je Republika Srpska solidarna, odgovorna Republika, zasnovana na principima humanističkih vrijednosti, u kojoj se teži ka stvaranju društva jednakosti, što su principi koje konstantno provodi ova partija. 

"U Bijeljini smo, kao i širom Republike Srpske, svih prethodnih decenija vodili politiku koja je uspijevala da se otrgne iz vrtloga dnevnih političkih sporova i sukoba, ponekad i potpuno bespotrebnih", ocijenio je Đokić i zahvalio Gradskom odboru SP-a Bijeljina na marljivom radu i uspjesima tokom izbornih ciklusa. 

Na tradicionalnom godišnjem druženju, koje je održano u salonu "Grand", predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SP-a Nedeljko Jović rekao je da bijeljinski socijalisti iz jednog u drugi izborni ciklus ostvaruju dobre rezultate i da imaju stabilan politički rad. 

"Nismo u politici radi ličnih interesa, nego isključivo zbog toga što vjerujemo u ideju SP-a i naše jedinstveno djelovanje će ubuduće donositi još bolje rezultate", ocijenio je Jović. 

On je poručio da Bijeljina ne može biti bolji i ljepši grad bez jake SP u kojoj su socijalisti sada opozicija.  

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviodžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?