Tubak pregovara o pristupanju PDP-u, Stanivuković gubi podršku SDS-a?

  • 03.06.2020. 09:24

Bivši član SDS-a, Goran Tubak pregovara o prelasku u PDP, a kako je potvrdio za ATV konačna odluka o njegovom stupanju u stranku trebalo bi da bude poznata u petak.

Kako ATV nezvanično saznaje, za prijem bivšeg SDS-ovog disidenta najviše se zalažu Jelena Trivić i Branislav Borenović, dok su protiv ulaska Mladen Ivanić, Igor Crnadak i Draško Stanivuković.

Prema nezvaničnim saznanjima, dio navodnog dogovora je da  PDP-a u Čelincu podržati DNS-ovog kandidata, ma ko to bio u pitanju.

Kako nezvanično saznajemo, Izvršni odbor Gradskog odbora SDS-a Banjaluka sinoć je zaključio da neće dati podršku Stanivukoviću za gradonačelnika Banjaluke zbog mogućnosti prijema Tubaka u PDP.

Nezadovoljstvo stanjem u SDS-u Gorana Tubaka datira još od vremena predsjednikovanja strankom Vukote Govedarice.

Tada je Tubak žestoko napadao Govedaricu da bira podobne i poslušne, a da iz stranke isključuje članove koji su imali najbolje rezultate.

Nakon žestokih sukoba tadašnji predsjednik SDS-a, Vukota Govedarica isključio je Tubaka iz stranke zbog nepoštovanja unutarstranačkih pravila.

Međutim, Tubak je poslije odluke Govedarice odlučno poručio da ostaje član SDS-a i da ga ne zanimaju samovoljne odluke šefa stranke.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.