Formiranje vlasti 

Višković: Očekujem komotnu skupštinsku većinu

  • 14.11.2018. 09:14

Kandidat za mandatara za sastav nove vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da očekuje komotnu skupštinsku većinu koja sada ide do 56 poslanika.

Višković kaže da, poslije konstitutivne sjednice Narodne skupštine Srpske, koja će biti održana 19. novembra, predsjednik Republike Srpske zvanično predlaže mandatara, a nakon toga slijede konsultacije o formiranju nove vlade. 

"Očekujem da ćemo najkasnije do polovine decembra imati formiranu vladu, da bismo do kraja tog mjeseca mogli ići sa ključnim dokumentima, a to su republički budžet za iduću godinu i program ekonomskih reformi", izjavio je Višković za "Glas Srpske". 

Govoreći o stranačkim konsultacijama o formiranju vlasti u Srpskoj, Višković je naglasio da do sada nije bilo riječi o personalnim rješenjima i resorima u vlasti, ali jeste o tome koliko kome procentualno pripada.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.

  • 20:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)