Republika Srpska

Zabranu kretanja prekršilo 54 osobe

  • 25.04.2020. 10:39

Zabranu kretanja u Republici Srpskoj u protekla 24 časa prekršilo je 54 ljudi, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz MUP su naveli da su ove osobe prekršile zaključke Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja licima sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabranu kretanja svim osobama na javnim površinama od 20 do pet časova.

Policijski službenici izdali su i pet prekršajnih naloga zbog okupljanja u grupama većim od tri osobe na javnom mjestu, a jedna osoba je sankcionisana zbog kršenja rješenja o kućnoj izolaciji.

MUP podsjeća da je na teritoriji Republike Srpske danas od 12 časova do sutra u 18 časova na snazi zabrana kretanja van teritorije opštine boravišta/prebivališta.

Građanima je upućen apel da poštuju zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona u Republici Srpskoj, kojim se propisuju vanredne mjere s ciljem prevencije širenja virusa.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.