Infosrpska

Željko Dabić priznao: U kući Draška Stanivukovića planirani neredi u Banjaluci

  • 02.01.2019. 11:51

Željko Dabić, koji je odležao zatvorsku kaznu zbog ubistva i razbojništva, jedan je od prvih saradnika Davora Dragičevića, pored Vedrana Berića, kojeg je policija hapsila zbog šverca oružja i droga, saznaje portal "Infosrpska".

Prema saznanjima ovog portala, "Dabić je prilikom hapšenja i obrade u policiji priznao i potpisao svoju izjavu da je bio u kući poslanika PDP-a Draška Stanivukovića u Banjaluci gdje su zajedno sa još nekoliko lica, među kojima su bili Davor Dragičević i poslanik PDP-a Jelena Trivić, planirali nerede u Banjaluci tokom protesta grupe 'Pravda za Davida'". 

"Inače, na skupovima grupe 'Pravda za Davida' redovno su učestvovala lica koja su višestruko presuđivana, sankcionisana, privođena, a koja se dovode u vezu sa izvršenjem teških krivičnih djela od ubistva do šverca i uživanja narkotika". navodi se u tekstu koji je objavio portal "Infosrpska". 

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program