Počelo suđenje

Barbi zubarka podmlađivala žene u svojoj ordinaciji

  • Izvor: Kurir
  • 06.03.2024. 11:17

S. S. (48), sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, a nakon što je podnijeta krivična prijava protiv nje, određeno joj zadržavanje od 48 sati.

Ona je osumnjičena za nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo, pružajući medicinske usluge, kao i to da je falsifikovala diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini, piše "Kurir“.

 S.S. je u prisustvu branioca iznijela svoju odbranu, pri čemu je osporila da je diploma falsifikat, međutim nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiejdž” medicine, nakon čega joj je i određeno zadržavanje.


Meteorolozi najavili snijeg u BiH - evo kada stiže

Meteorolozi najavili snijeg u BiH - evo kada stiže

Inače, naknadnim provjerama utvrđeno je da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikovana.

Ovaj slučaj podsjetio je na „Barbi nadriljekaru“ Olgicu Markanović, koja je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koji su se tada javili policiji i Markanovićeva je završila u sudu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.