Ministar spoljnih poslova

Dačić: Posao mi je da obezbijedim da više niko ne prizna Kosova

  • 24.05.2019. 08:43

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da je njegov posao da obezbijedi da više nijedna zemlja ne prizna Kosovo.

"Ići ću svuda, jer je to moj posao", rekao je Dačić za RTS.

Šef srpske diplomatije je naveo da je Srbija uspješna u svojoj politici nagovaranja zemalja da povuku priznanje Kosova i da to nekim zapadnim zemljama smeta.

Dačić je naveo da se u posjete mnogim zemljama s kojima Srbija obnavlja odnose nije išlo i po više decenija. 

Podsjetimo, prištinska štampa prenijela je juče da su kosovski zvaničnici nezadovoljni jer već više od godinu dana ni jedna nova država nije zvanično priznala Kosovo.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?