Prevrnuo se autobus

Detalji nesreće kod Leskovca: Poginuo vođa puta, među povrijeđenima i djeca

  • Izvor: Blic
  • 21.08.2022. 09:54

Jedna osoba je preminula, dok su 22 povrijeđene prilikom prevrtanja autobusa na auto-putu Leskovac-Niš. Nesreća se dogodila jutros oko 5 sati.

Na licu mjesta je preminuo vođa puta, piše Blic.

Niška Hitna pomoć je sa četiri ekipe prevezla petoro povrijeđenih u Urgentni centar u tom gradu, dok je leskovačka dovezla dvoje, te je u Nišu trenutno sedmoro odraslih i dvoje djece.

Na odjeljenju opservacije Urgentnog centra KC Niš nalazi se sedam osoba: djevojčica 2014. godište, pet ženskih osoba rođenih 1956, 1969, 1993, 1973 i 1984., jedan muškarac rođen 1964. godine. –

„Svi pacijenti su svesni, komunikativni i trenutno stabilnih vitalnih parametara. Dijagnostika je u toku i utvrđuje se stepen povreda“, kažu u KC NIŠ.

Na odjeljenju opservacije nalazi se djevojčica (5) i pet ženskih osoba. Svi pacijenti su svjesni, komunikativni i stabilnih vitalnih parametara. U toku je dijagnostika i utvrđuje se stepen povreda.

Prvi je u KC Niš dovezen dečak starosti 13 godina iz Vojvodine, primljen je sa nagnječennjem stomaka na opservaciju i dalju dijagnostiku.

Među povrijeđenima je i muškarac (1953) koji je zadobio otvoreni prelom ruke i prelom rebara. On je hitno uveden u salu i operacija je u toku.

Podsjetimo, nesreća se dogodila jutros oko pet sati, kada je, iz zasad nepoznatih razloga, došlo do prevrtanja autobusa. U zbrinjavanju povrijeđenih učestvovalo je nekoliko medicinskih ekipa. 


  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.