Akcija SBPOK

Evo za šta se sumnjiče uhapšeni pripadnici klana Belivuk-Miljković

  • Izvor: Kurir
  • 18.10.2021. 18:10

Pripadnici SBPOK lišili su slobode danas još dva člana klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, osumnjičene za ubistva Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Kako saznaje "24 sedam", riječ je o Senadu Rešoviću i Dejanu Mihajloviću.

Rešović se, navodno bavio obezbjeđivanjem splavova i bio je istaknuti član ove grupe.

Sumnjiče se za ubistva Gorana Mihajlovića (22) i Nikole Mitića (33), čiji je nestanak prijavljen, proširena je istraga protiv Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegove kriminalne grupe. Tužilaštvo za organizovani kriminal u saradnji sa pripadnicima MUP Srbije i BIA, prikupilo je dokaze za osnovanu sumnju da su dvojicu mladića, namamili i ubili pripadnici Belivukovog klana. Među njima su i danas uhapšeni Rešović i Mihajlović.

Podsjetimo, prije nekoliko dana, uhapšena je i bivša državna sekretarka u MUP-u, Dijana Hrkalović uhapšena je prije četiri dana, a od ranije je javnosti poznata njena veza sa ovom grupom. Ona je osumnjičena za produženo krivično djelo trgovina uticajem, tačnije da je uklanjala dokaze za ubistvo Vlastimira Miloševića na šinama.

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.