U znak zahvalnosti

Igor se izliječio od korone, otišao kući, a zatim poslao poklone svim medicinarima u bolnici

  • 31.03.2020. 12:02

Igor G. iz Beograda, vlasnik jedne privatne firme, izliječio se od korona virusa, a onda je častio osoblje bolnice u kojoj je ležao.

Kada je pušten na kućnu izolaciju, iz zahvalnost bolnčarima, iznenadio ih je poklonima. 

Igor se liječio na Klinici za pulomologiju u Kliničkom centru Srbije. Poklone je podijelio kako bi izrazio zadovoljstvo uslovima i osobljem, kao i tretmanom liječenja. Kada je došao kući, na adresu te ustanove poslao je poklone - 12 korpi voća, meda, slatkiša, i dva laptopa.

"On je jedan od malobrojnih pacijenata koji se odluče na ovako nešto. Naravno, medicinski radnici su dužni da pomognu i spasavaju živote, ali kada se dobije ovako nešto, veoma im znači. Nakon što su testovi pokazali da više nema virus, pušten je kući. Još neko vrijeme će biti u izolaciju u kućnim uslovima, jer tako mjere nalažu", kaže izvor.

Ovu vijest potvrdila je i direktorka klinike prof. dr Violeta Mihailović Vučinić.

"Zaista smo dirnuti ovakvim gestom i prosto smo ostali bez teksta. Skoro nas niko tako nije iznenadio i toliku zahvalnost nam pokazao. Zaista jedno veliko bravo i hvala našem pacijentu", kaže prof. dr Mihailović Vučinić.

Tagovi:
  • 12:55 Еmisija: Na ivici terena (R)

    ''Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u novoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 13:30 Еmisija: Agrar (R)

    ''Еmisija: Agrar (R)

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.