Rok za prijavu glasača u inostranstvu ističe 30. maja

Izbori za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije

  • 26.05.2020. 13:50

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić potpisao je u skladu sa Ustavom odluku o raspisivanju izbora za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije koji će biti održani 21. juna 2020. godine.

Podsjećamo da rok za prijavu glasača u inostranstvu ističe 30. maja 2020. godine

S tim u vezi birači koji imaju boravište u Republici Srpskoj, BiH, mogu preko Generalnog konzulata Republike Srbije u Banjaluci ili u Konzularnoj kancelariji GK Banja Luka sa sjedištem u Trebinju (ili u Ambasadi R. Srbije u Sarajevu i Generalnom konzulatu R. Srbije u Mostaru, kao iu Konzularnoj kancelariji u Drvaru), najkasnije do 30. maja 2020. godine podnijeti zahtjev da se u jedinstveni birački spisak upiše podatak da će na predstojećim izborima za narodne poslanike Republike Srbije glasati u nekom od navedenih Diplomatsko - konzularnih predstavništava.

Generalni konzulat Republike Srbije u Banjaluci poziva sve punoljetne državljane Republike Srbije, koji imaju prijavljeno prebivalište u Srbiji da navedenog dana iskoriste svoje pravo i izađu na izbore.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.