U četiri opštine

Kandidati Srpske liste pobijedili na vanrednim izborima na sjeveru KiM

  • 19.05.2019. 20:20

Kandidati Srpske liste za gradonačelnike na današnjim vanrednim lokalnim izborima pobijedili su u sve četiri opštine na sjeveru Kosova i Metohije.

Oni su osvojili veći broj glasova uz veću izlaznost nego na lokalnim izborima 2017. potvrđeno je Tanjgu u toj političkoj organizaciji.

"Naši kandidati odnijeli su ubjedljivu apsolutnu pobjedu u opštiama Leposavić, Zubin Potok, Zvečan i Sjeverna Kosovska Mitrovica, čime je srpski narod na sjeveru KiM još jendom nedvosmisleno i skoro jednoglasno potvrdio spremnost da odlučno brani svoj opstanak i politička prava na KiM i organsku vezu sa svojom državom Srbijom", rečeno je večeras u Srskoj listi.

Oni kažu da je tako propao poziv na bojkot onih u Srbiji, koji su htjeli da sjever Kosmeta gurnu u ruke Albanaca.

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program