Lopov na Zlatiboru ukrao novac za lečenje male Minje

  • 16.11.2020. 11:35

Snimak nadzornih kamera sa Zlatibora, na kom se vidi lopov koji besramno krade novac za pomoć maloj Minji Matić, je izazvao bijes javnosti.

Lopov, kog su snimile kamere za nadzor, je stajao i čekao da prolaznici odu, osmatrajući sve vreme kada će mu se ukazati prilika.

U jednom trenutku je otišao do kutije, i kao što možete videti na snimku, uzeo je i odnio sa sobom. 

Ako želite da pomognete maloj Minji da zadrži ovaj neodoljivi osmjeh pošaljite 845 na broj 3030.

Minja boluje od rijetke i smrtonosne neuromišićne bolesti – spinalne atrofije tip 1,  a nada za izliječenje je nova i skupa genska terapija, za koju porodica treba da obezbijedi 2,4 miliona dolara.

Vreme brzo prolazi, a Minja nema vremena za čekanje, jer su efekti terapije najdjelotvorniji ukoliko se primi do druge godine života.
 

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.