Ne smeta im razlika u godinama

Miljana ljubi 50 godina starijeg Milojka, a uskoro spremaju i svadbu

  • 17.03.2019. 14:51

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji par u Požegi. Zaljubljeni dvojac uskoro treba da se vjenča, a za priče i podignute obrve baš nimalo ne haje.

Razlika u godinama od čak pet decenija im nimalo ne smeta, iako je, kada se ona rodila, on već bio penzioner.

Znaju se čitavog njenog života, a Milojko je svoju izabranicu zaprosio početkom marta. Svadbu su već zakazali za 7. septembar.

Sudeći po društvenim mrežama, srećni par planira da svoj bračni život izgradi u kući u požeškom selu Pilatovići.

Milojko je, inače, radio u Beogradu, ali se po odlasku u penziju vratio u rodno selo, gdje mu se, sasvim neočekivano, desila velika ljubav sa prelijepom Milijanom.

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.