Apsurd

Miroslav Pavlović već tri mjeseca dokazuje da je živ

  • Izvor: B92
  • 28.01.2022. 20:19

Kako je to kad Vas proglase mrtvim a vi ste živi i zdravi? To najbolje zna Leskovčanin Miroslav Pavlović koji već tri mjeseca pokušava da dokaže da je živ.

Miroslav je saznao da je umro kada je htio da podigne 20 evra državne pmoći za penzionere. Ostao je bez pomoći zbog dokumenta iz Uprave za trezor.

Miroslav je počeo da obilazi institucije kako bi dokazao da je živ. U matičnoj službi u Leskovcu otkrili su da su njihove kolege u Nišu napravile grešku.

Pavlovićev matični broj prelijepili su preko Nišlije sa istim imenom i prezimenom, koji je umro još 1979 godine.

U Upravi za trezor ekipa TV Prve nije uspjela da dobije odgovor kada će i oni da isprave grešku i Miroslava vrate ponovo među žive.

Iako sada ima dokaz da je živ može se desiti da ostane i bez sljedeće pomoći od 20.000 dinara.

Tagovi:
  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program