Srbija

Novi STEPEN razvoja: Srpska policija intenzivno sarađuje sa FBI

  • 15.05.2019. 21:03

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović na današnjem sastanku u Vašingtonu sa direktorom FBI Kristoferom Vrejom ocijenio je da je saradnja srpske policije i FBI intenzivna i dobra, te da postoji namjera da se ona unaprijedi, posebno u borbi protiv organizovanog i visokotehnološkog kriminala i terorizma.

Stefanović je upoznao sagovornika o bezbjednosnoj situaciji u Srbiji i regionu, saopšteno je iz MUP-a Srbije. 

On je poručio da je Srbija pouzdan međunarodni partner u borbi protiv svih vidova kriminala i ukazao da je srpska policija učestvovala u međunarodnim akcijama otkrivanja organizovanih kriminalnih grupa u sajber prostoru i u borbi protiv pranja novca. 

Vrej je pohvalio saradnju sa policijom Srbije i zahvalio joj na brzom reagovanju i brojnim zajedničkim uspješnim aktivnostima. 

On je naglasio da ima prostora za dalje unapređenje saradnje, posebno u borbi protiv visokotehnološkog kriminala. 

Stefanović i Vrej naveli su da su teme sastanka bile i zajednička obuka, kao i mogućnost saradnje Specijalne antiterorističke jedinice srpske policije i Tima za spasavanje FBI.

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.