Sremska Mitrovica

Od straha pobjegla u drugu sobu - Ovo je tragično nastradala djevojčica, imala je samo 7 godina

  • 15.05.2021. 16:03

U stravičnom požaru koji se desio noćas u Šašincima kod Sremske Mitrovice nastradala je sedmogodišnja djevojčica Lj. J. dok je njena sestra zadobila teške povrede.

Požar je izbio noćas oko 3.30 sati u neuslovnoj kući u kojoj je Beba J. (28) živjela sa četiri kćerke.

Djevojčice je iz kuće u plamenu iznio ujak koji je sinoć ostao da prespava kod rođene sestre. 

Sedmogodišnja LJ. J. se prema nezvaničnim informacijama uplašila kad je počeo da kulja dim i pobjegla je u drugu prostoriju gdje je nakon intervencije vatrogasaca i pronađeno njeno tijelo sklupčano pored kreveta.

Njena sestra je prema nezvaničnim informacijama zadobila teže opekotine stomaka i prebačena je u Institut za majku i dijete u beogradu. Majka Beba J. i ostale dvije djevojčice su zadobile nešto lakše povrede i nalaze se u bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.