Uhapšen nasilnik

Osumnjičen da je strpao djevojku u auto pa je zlostavljao satima

  • 02.03.2019. 10:19

Šabačka policija uhapsila je Z. M. (33) iz okoline Šapca zbog sumnje da je dvadesetdvogodišnju djevojku lišio slobode i fizički zlostavljao, saopšteno je iz policije.

Kako je saopštila policija, sumnja se da je djevojku, koju poznaje od ranije, pozvao telefonom da siđe ispred zgrade u kojoj stanuje u Šapcu i da joj je kad je ušla u njegov automobil predložio da krene sa njim, što je ona odbila.

On se sumnjiči da je potom protiv njene volje krenuo automobilom i u toku vožnje je vukao za kosu, udarao rukom po licu i glavi i nazivao pogrdnim imenima. 

Potom je djevojku automobilom odvezao do svoje porodične kuće u okolini Šapca gdje ju je, kako se sumnja, nekoliko sati pod prijetnjom zadržao i fizički zlostavljao. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, a tereti se za krivična djela prinuda, protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje.

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.