Okolina Bora

Otkriveno ko je vozio zeleni punto u vrijeme Dankinog nestanka

  • Izvor: Kurir
  • 28.03.2024. 07:47

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije ispitali su muškarca koji je u utorak, u vrijeme kada je nestala Danka Ilić (2) u okolini Bora, vozio zeleni punto velikom brzinom u blizini mjesta nestanka.

Kako saznaje Kurir, on je ispitan i ustanovljeno je da je to komšija koji živi nedaleko od kuće ove porodice, s tim da je bio u alkoholisanom stanju, te je vozio velikom brzinom.

Policijske patrole postavljene su i jutros u blizini mjesta gdje je djevojčica nestala, a trenutno nije moguć prolaz dalje, javlja Kurira.

Međutim, s obzirom na okolnosti, policija je pored obavljenih pretraga, između ostalog, u toku jučerašnjeg dana prekontrolisala svaku rizičnu grupu koja bi se mogla dovesti u vezu sa nestankom djevojčice.

"Policija je ispitala sve koji bi se mogli dovesti u vezu sa nestankom Danke Ilić. Na području Bora, Zaječara i okoline ispitani su alkoholičari, pedofili i sve rizične grupe tog tipa, međutim nije pronađen nikakav trag“, rekao je izvor za Kurir.

Treći dan potrage za Dankom Ilić (2)

Treći dan potrage za Dankom Ilić (2)


Pukovnik MUP-a otkrila šta je ključno u slučajevima nestanka djece

Pukovnik MUP-a otkrila šta je ključno u slučajevima nestanka djece


Novi pravac - policija traži zeleni punto

Novi pravac - policija traži zeleni punto


Pratite nas i putem Vibera

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.